NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 649,- / PER MÅNED

SPRAYTANBEHANDLINGER

Spraytanbehandling

Spraytan er en behandling der du blir sprayet brun av en profesjonell Tan Artist, og behandlingen tar ca. 20 minutter. En ordinær spraytanbehandling inkluderer spraytan på hele kroppen og i ansikt. Med denne behandlingen kan du enten få en lys brunfarge eller medium brunfarge – eller en brunfarge midt i mellom! Behandlinen inkluderer inntil 2 lag, som tilsvarer en medium brunfarge.

Pris: 550,- Tid: 20 minutter

Spraytanbehandling Deluxe

Det er en behandling lik en ordinær spraytanbehandling som inkluderer spraytan på hele kroppen og i ansikt. Forskjellen ligger i antall lag vi påfører. Velger du Deluxe, så kan du få så mange lag du ønsker. Dersom du er en av dem som gjerne vil se sydenbrun ut når du først skal ta en spraytan, så anbefaler vi denne behandlingen. Det kan også være at du liker å ha ekstra brunfarge på legger og ben, og da vil man gjerne kanskje ha opptil 3-4 lag. En ordinær behandling er 2 lag.

Pris: 649,- Tid: 20 minutter

Body Contouring

Dette inkluderer en detaljert gjennomgang av de typiske områdene som vanligvis kontureres og anbefalte spraytantoner som er egnet for kroppsforming. Kontorering med spraytan er en effektiv teknikk for å oppnå et definert utseende uten behov for sminke. Denne populære metoden gir en naturlig og solkysset glød samtidig som den fremhever og former ansikts trekk, får kroppen til å fremstå smalere og mer definert. Denne prosessen innebærer at man målrettet bruke spraytanvæske i områder for å skape skygger og definisjon. Vanlige områder inkluderer kinnben, kjevelinjen, pannen, armer, biceps, triceps, mage, krageben, rygg, innside lår og utside lår. Dette er et presisjonsarbeid, så teknikk og stødighet er avgjørende.

Pris: 649,- Tid: 30 minutter

Spraytan ombrè

En teknikk der man skaper en gradvis overgang fra en lysere til en mørkere fargetone. Dette gir en myk og naturlig effekt. Det er to teknikker du kan benytte, som skaper ulik ombrè-effekt. Du kan enten bevege deg med lysere nyanser i ansiktet og bruke mørkere nyanser jo lenger ned man kommer mot bena. Eller så kan du skape effekten på hver enkelt kroppsdel. Da er man lysere i midten av området og mørkere i kantene.

Pris: 550,- Tid: 20 minutter

Fitness-spraytan

Dette innebærer en grundig gjennomgang av fitness-spraytantens prinsipper, inkludert tilpasning til konkurransereglementet, samt anvendelsen av skyggeleggingsteknikker for å fremheve muskler og skape en optimal estetisk effekt.

Pris: 800,- Tid: 40 minutter

Spraytan til brud

Vi setter av ekstra tid til å kunne gå gjennom viktige hensyn og etterbehandling i forhold til hvordan brudekjolen også vil sitte på kroppen. Denne pakken inkluderer to timer, der en time er en prøvetime for å teste farge før selve behandlingen til bryllup og en time til selve bryllupet

Pris: 990,- Tid: 30 minutter x 2

Utdrikningslag

Spraytan er veldig populært i forbindelse med utdrikningslag. Dersom du ønsker å ha utdrikningslag i vår salong i Bergen eller Oslo, setter vi en av klokketime. Vi har dessverre ikke rekvisitter, så det må dere eventuelt bringe med selv. Det de fleste pleier å ta med er; – Teip til å lage bokstaver, figurer eller ord på kroppen. – Solbriller (Googles) Ta gjerne en titt på denne videoen fra Bergen og dette bildet på feeden vår fra Oslo

Pris: 1 000,- Tid: 60 minutter

Spraytanabonnement m/ 12 mnd binding

Vi har spraytanabonnement både med og uten bindingstid. Dersom du binder deg til 12 måneder kan du ta spraytan for kun 649/per måned – og være solbrun hele året. 

Pris: 649,-/mnd Tid: 20 minutter

Spraytanabonnement uten binding

Vi har spraytanabonnement både med og uten bindingstid. Dersom du ønsker å ta mye spraytan en måned kan du betale kun 1390 og ta så mye spraytan du vil i den perioden.

Pris: 1390,-/mnd Tid: 20 minutter

FØR- OG ETTERBILDER