NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 649,- / PER MÅNED

Nettkurs

PROFESJONELT SPRAYTANKURS 

Alle våre kurs holdes individuelt med deg som eneste deltager. Du lærer hvordan du håndterer maskinen, spraytanvæsken og teknikken som skaper den perfekte brunfargen. Vi gir deg en teoretisk innføring i spraytan og viktige parametere slik som DHA, PH-verdi og baser slik at du også mestrer å gi kundene ønsket resultat i forhold til deres hudtype.

Nettkurset gjennomføres ved at vi booker deg inn med kursholder på et tidspunkt som passer for deg. Du får tilsendt teorihefte i forkant av kurset straks innbetalingen er registrert. Deretter blir du kalt inn til et digitalt møte. Her vil du og kursholder gjennomgå den samme teorien som i et fysisk kurs. Under nettkurset vises to videoer der spraytanteknikken blir illustrert på flere modeller, der kursleder kommenterer og går gjennom spraytanteknikken steg for steg. Disse videoene har du også tilgang til etter at nettkurset er gjennomført. Nettkurset har en varighet på 2 timer.
.
Norges største spraytanmiljø
Alle som gjennomfører et kurs hos oss får en rekke forhandlerfordeler. Du får tilgang på digitale kurs, faglige webinarer sammen med andre salong-eiere, rask levering fordi du har en leverandør med lager i Norge, svært gode innkjøpsbetingelser på produkter, spraytanvæske, engangsartikler i tillegg til markedsmateriell slik som roll-ups. Viktigst av alt er at vi er her for deg hvis det er noe du lurer på.
• Du får tilgang til vår forhandlerportal, og der kan du finne markedsmateriell slik som produktfoto, tanlines, før- og etterbilder, før- og ettervideoer med våre produkter og spraytanfarger som kan benyttes i egen markedsføring i sosiale medier. I tillegg til fotoer av kjente profiler som poserer med produktene.
• Du får en faglig sparringspartner som holder til i Norge.
• Du får alltid svar innen 24 timer, og kan kommunisere med oss der det passer deg best – på Instagram, Messenger, telefon, e-post og SMS. Du sender også bestillinger der du selv ønsker, men vi oppfordrer til å sende bestillinger til info@spraytanhuset.no.
•Vi merker alle produkter i henhold til lov for salg av kosmetikk i Norge.
• Du får kortreiste produkter hos en leverandør med lager i Norge, og slipper høy internasjonal toll og frakt.
• Du blir en del av Norges største spraytanmiljø, og får tilgang på digitale kurs og webinarer sammen med andre salong-eiere.
• Vi har stordriftsfordeler som betyr at du får svært gode innkjøpsbetingelser på produkter, markedsmateriell slik som roll-ups og bookingsystemet Hano.
• Vi har Norges rimeligste priser på spraytan og spraytanutstyr slik som maskiner og spraytantelt samt engangsartikler.
.
Teori, del 1 – grunnleggende kunnskap om spraytan 
Det er noen viktige faktorer du må ta i betraktning for å kunne gi kunder det resultatet de ønsker seg. Vi gir deg en god teoretisk innføring i ulike hudtyper og hudtoner, slik at du lærer hvordan samme farge med spraytan vil kunne se ulik ut på kunder. Dette har vi lang erfaring med, og er det vi gjør hver eneste dag. Teorien vil blant annet ta for seg:
 • DHA som er virkestoffer som gjør deg brun, og prosenten vi benytter er i henhold til konsentrasjonen satt av The Scientific Committee on Consumer Safety, som er 10% DHA. Det er antall lag og virketid som avgjør hvor mørk brunfargen blir. Kort virketid gir en lysere brunfarge og desto lenger virketid gir mørkere brunfarge. Eksempelvis kan vi spraye to-tre lag der kunden ønsker et sydenbrunt resultat, og så må kunden vente i minimum 8 timer med å dusje for å oppnå et mørkt resultat. Dersom kunden ønsker et lyst resultat, vil både virketid og antall lag nedjusteres.
 • På vårt fagspråk bruker vi “Guide Color” når vi omtaler primærfarger og baser, som motvirker og nøytraliserer ulike hudtoner. Eksempelvis rødlige/rosa undertoner slik som mange nordiske hudtyper har, vil man med med rett base kunne nøytralisere. Når primærfargen i spraytanen er rød, vil fargen gi et varmere uttrykk.
 • PH-verdien i spraytanfargen bistår i å avgjøre hvor “varm” eller “kald” en spraytan kan fremstå på huden. Våre farger har PH-verdi fra 3 til 7, og desto lavere PH-verdi jo “kaldere” kan brunfargen fremstå og jo høyere PH-verdi desto “varmere” kan brunfargen fremstår.
  Teori, del 2 – produkter og merker 
  Du vil få en god innføring i våre australske, amerikanske og norske merker som Spraytanhuset har eksklusive distribusjonsrettigheter på i Norge og Europa – som du som forhandler av oss vil kunne kjøpe til svært gode priser. Vi har et bredt utvalg av spraytanfarger, produkter for resale og produkter som er spesielt godt egnet for å bruke før og etter en spraytanbehandling.
  • Vi fører spraytanfarger av høy kvalitet som gir et naturlig resultat, tørker raskt, er hurtigvirkende og ikke lukter. Blant våre merker finner man ulike egenskaper eksempelvis farger som er spesielt utviklet for nordisk hud og farger som er spesielt utviklet for å være svetteresistent.
  • Vani-T, et av våre spraytanmerker, er krembasert som gjør at det absorberer raskt og spraytanen føles ikke “klissete” på huden særlig lenge. Merket sin spraytanfarge “Velocity” har blitt kåret til best i test av VOUGE og merket har blitt brukt av en rekke kjendiser slik som Jennifer Aniston, Cameron Diaz og noen av Kardhasian-søstrene. Vani-T sine spraytanfarger har 95% “naturally derived ingredients”og er PETA-sertifisert.
  • Nordic Tan er et norskt spraytanmerke som har 98% naturally derived ingredients, og det er også det første merket som inneholder nordiske ingredienser. Dette er også vår mest hurtigtørkende spraytanfarge, siden formulaen er tilsatt ingredienser som gjør at væsken absorberer svært raskt på huden. I snitt absorberer væsken etter ca. 20 minutter. Fargen Embla balanserer perfekt det “kalde” og det “varme” uttrykket. Nøkkelingrediensene i Nordic Tan er trollhassel, aloe vera, nordisk vann og nordisk blåbærekstrakt – et ekstrakt som er full av antioksidanter og kjent for vitamin A, C og E. Formulaen er spesielt utviklet for å nøytralisere rødlige- og rosa undertoner i huden, og for å gi svært godt med fuktighet som sørger for et resultat som virkelig holder. 
  • Vi fører produkter som forbereder huden godt for en spraytanbehandling og som bidrar til at resultatet varer lengst mulig. Vi vil blant annet gå i dybden på våre mest solgte mersalgsprodukter til spraytankunder:
  • Face Tan Mist er et tanning water som er perfekt å spraye seg med for å få en naturlig brunfarge i ansiktet. Det er ikke uvanlig at kunder opplever at enten spraytan og/eller selvbruning raskere lysner i ansiktet, gjerne siden man renser ansiktet ofte. Face Tan Misten kan med fordel brukes for å forlenge og bygge opp fargen i ansiktet i kombinasjon med selvbruning eller etter en spraytanbehandling.
  • Bronzing Custard er en fuktighetskrem som er spesielt utviklet for å forlenge resultatet etter en spraytanbehandling. Krmeen kan påføres to ganger daglig for å forlenge brunfarge fra både spraytan og selvbruning. I opptil 14 dager kan resultatet forlenges ved bruk av Bronzing Custard. Kremen fungerer også som en Gradual Tan siden den inneholder 3% DHA – det er også mange som ønsker å ha en gylden, lett glød. Kremen er derfor perfekt for kunder som uttrykker at de vil ha en naturlig glød, uten at man kan se at man har brukt selvbruning. 
  • MoroccanTan Cleanser er en dusjsåpe uten SLS og såpe som passer til alle hudtyper. Dusjsåpen inneholder sertifiserte økologisk ingredienser som arganolje – en ingrediens som reparerer huden, i tillegg til Aloe Vera som balanserer ph-verdien i huden. Nyperoseolje er en annen ingrediens i formulaen som også fukter godt, i tillegg til bringebærfrøolje som både beskytter og fukter. Dusjsåpen er gelebasert og virker derfor ikke uttørkende på huden slik som mange dusjsåper kan oppleves. Kremen har en tykk kremkonsistens som gjør at den fukter huden ekstra godt – som er blant årsakene til at den kan forlenge resultatet oppnådd fra både spraytan og selvbruning

  Videoopplæring av spraytanteknikk                                                 Vi går sammen gjennom en video av spraytanteknikk, hvor steg for steg blir demonstrert og gjennomgått. Du blir kjent med hvordan teltet settes opp, utstyret og engangsartikler som benyttes under en spraytanbehandling og de ulike funksjonene på maskinen.

  .
  Forretningsdrift – pris/tidsbruk                                                         Vi sprayer en kunde på ca. 10 minutter. Vi bruker tid før- og etter selve sprayingen på før- og etterbehandling samt at det etter endt behandling medgår noe tid på betaling samt anbefaling og salg av spraytanforlengende produkter. Derfor setter vi av 20 minutter per kunde, men anbefaler nyoppstartede å sette av 30 minutter i begynnelsen. Til eksempelvis brud m/brudepiker, utdrikningslag, deluxe og fitness medgår det mer tid og spraytanvæske (vi tar da også en høyere pris, se punkt under). Prisen for en spraytanbehandling ligger nasjonalt mellom kr. 449 og kr. 549. Det noe dyrere pris ved deluxe-behandlinger (spraytan utover to lag som er normal prosedyre) fitness-behandling, utdrikningslag og brud dersom man oppretter egne behandlingspakker for dette. Spraytan-abonnement kan vurderes innført da dette binder kunden i 12 mnd til eksempelvis 599,-/pr.mnd.
  .
  Forretningsdrift – markedsføring                                            Teamet vårt bistår deg også gjerne med tips og ideer til innføring av spraytan som behandling i salongen din, innføring av spraytan-abonnement, bestilling av markedsmateriell og øvrig promotering – om ønskelig. Vi ser på forhandlerportalen der du kan bestille produkter, går gjennom hvordan du legger inn bestillinger, ser på utstyrspakken din og markedsportalen der du henter markedsmateriell.
  Vi avslutter med en oppsummering. Vi oppsummerer teorien, hvordan vi sprayet modellene samt ofte stilte spørsmål som du kan få fra kunder nå i oppstarten når du står på egne ben. Vi setter også opp tid til et oppfølgingsmøte etter to uker, for å ta en status på hvordan det har gått.
  Digitalt kurs for nybegynnere varer i 90 minutter. Her får du en teoretisk innføring, en gjennomgang av spraytanteknikk på video samt veiledning i bruk av spraytanutstyr. Prisen varierer ut i fra hvor lenge du ønsker at kursholder skal lære deg opp privat. Dersom du ønsker et utvider kurs for å få en dypere innføring i DHA som virkestoff, HMS, hudtoner/typer har dette en kostnad på 1 900 og en varighet på 2,5 time. I det utvidete digitale kurset får du se videokurset, men kursleder beskriver spraytanteknikken trinn for trinn og kommenterer underveis. Videoen vil du kunne se igjen etter kurset. 
  .
  Teori, del 1 – grunnleggende kunnskap om spraytan 
  Det er noen viktige faktorer du må ta i betraktning for å kunne gi kunder det resultatet de ønsker seg. Vi gir deg en god teoretisk innføring i ulike hudtyper og hudtoner, slik at du lærer hvordan samme farge med spraytan vil kunne se ulik ut på kunder. Dette har vi lang erfaring med, og er det vi gjør hver eneste dag. Teorien vil blant annet ta for seg:
  • DHA som er virkestoffer som gjør deg brun, og prosenten vi benytter er i henhold til konsentrasjonen satt av The Scientific Committee on Consumer Safety, som er 10% DHA. Det er antall lag og virketid som avgjør hvor mørk brunfargen blir. Kort virketid gir en lysere brunfarge og desto lenger virketid gir mørkere brunfarge. Eksempelvis kan vi spraye to-tre lag der kunden ønsker et sydenbrunt resultat, og så må kunden vente i minimum 8 timer med å dusje for å oppnå et mørkt resultat. Dersom kunden ønsker et lyst resultat, vil både virketid og antall lag nedjusteres.
  • På vårt fagspråk bruker vi “Guide Color” når vi omtaler primærfarger og baser, som motvirker og nøytraliserer ulike hudtoner. Eksempelvis rødlige/rosa undertoner slik som mange nordiske hudtyper har, vil man med med rett base kunne nøytralisere. Når primærfargen i spraytanen er rød, vil fargen gi et varmere uttrykk.
  • PH-verdien i spraytanfargen bistår i å avgjøre hvor “varm” eller “kald” en spraytan kan fremstå på huden. Våre farger har PH-verdi fra 3 til 7, og desto lavere PH-verdi jo “kaldere” kan brunfargen fremstå og jo høyere PH-verdi desto “varmere” kan brunfargen fremstår.
   Teori, del 2 – produkter og merker 
   Du vil få en god innføring i våre australske, amerikanske og norske merker som Spraytanhuset har eksklusive distribusjonsrettigheter på i Norge og Europa – som du som forhandler av oss vil kunne kjøpe til svært gode priser. Vi har et bredt utvalg av spraytanfarger, produkter for resale og produkter som er spesielt godt egnet for å bruke før og etter en spraytanbehandling.
   • Vi fører spraytanfarger av høy kvalitet som gir et naturlig resultat, tørker raskt, er hurtigvirkende og ikke lukter. Blant våre merker finner man ulike egenskaper eksempelvis farger som er spesielt utviklet for nordisk hud og farger som er spesielt utviklet for å være svetteresistent.
   • Vani-T, et av våre spraytanmerker, er krembasert som gjør at det absorberer raskt og spraytanen føles ikke “klissete” på huden særlig lenge. Merket sin spraytanfarge “Velocity” har blitt kåret til best i test av VOUGE og merket har blitt brukt av en rekke kjendiser slik som Jennifer Aniston, Cameron Diaz og noen av Kardhasian-søstrene. Vani-T sine spraytanfarger har 95% “naturally derived ingredients”og er PETA-sertifisert.
   • Nordic Tan er et norskt spraytanmerke som har 98% naturally derived ingredients, og det er også det første merket som inneholder nordiske ingredienser. Dette er også vår mest hurtigtørkende spraytanfarge, siden formulaen er tilsatt ingredienser som gjør at væsken absorberer svært raskt på huden. I snitt absorberer væsken etter ca. 20 minutter. Fargen Embla balanserer perfekt det “kalde” og det “varme” uttrykket. Nøkkelingrediensene i Nordic Tan er trollhassel, aloe vera, nordisk vann og nordisk blåbærekstrakt – et ekstrakt som er full av antioksidanter og kjent for vitamin A, C og E. Formulaen er spesielt utviklet for å nøytralisere rødlige- og rosa undertoner i huden, og for å gi svært godt med fuktighet som sørger for et resultat som virkelig holder. 
   • Vi fører produkter som forbereder huden godt for en spraytanbehandling og som bidrar til at resultatet varer lengst mulig. Vi vil blant annet gå i dybden på våre mest solgte mersalgsprodukter til spraytankunder:
   • Face Tan Mist er et tanning water som er perfekt å spraye seg med for å få en naturlig brunfarge i ansiktet. Det er ikke uvanlig at kunder opplever at enten spraytan og/eller selvbruning raskere lysner i ansiktet, gjerne siden man renser ansiktet ofte. Face Tan Misten kan med fordel brukes for å forlenge og bygge opp fargen i ansiktet i kombinasjon med selvbruning eller etter en spraytanbehandling.
   • Bronzing Custard er en fuktighetskrem som er spesielt utviklet for å forlenge resultatet etter en spraytanbehandling. Krmeen kan påføres to ganger daglig for å forlenge brunfarge fra både spraytan og selvbruning. I opptil 14 dager kan resultatet forlenges ved bruk av Bronzing Custard. Kremen fungerer også som en Gradual Tan siden den inneholder 3% DHA – det er også mange som ønsker å ha en gylden, lett glød. Kremen er derfor perfekt for kunder som uttrykker at de vil ha en naturlig glød, uten at man kan se at man har brukt selvbruning. 
   • MoroccanTan Cleanser er en dusjsåpe uten SLS og såpe som passer til alle hudtyper. Dusjsåpen inneholder sertifiserte økologisk ingredienser som arganolje – en ingrediens som reparerer huden, i tillegg til Aloe Vera som balanserer ph-verdien i huden. Nyperoseolje er en annen ingrediens i formulaen som også fukter godt, i tillegg til bringebærfrøolje som både beskytter og fukter. Dusjsåpen er gelebasert og virker derfor ikke uttørkende på huden slik som mange dusjsåper kan oppleves. Kremen har en tykk kremkonsistens som gjør at den fukter huden ekstra godt – som er blant årsakene til at den kan forlenge resultatet oppnådd fra både spraytan og selvbruning

   Videoopplæring av spraytanteknikk                                                 Vi går sammen gjennom en video av spraytanteknikk, hvor steg for steg blir demonstrert og gjennomgått. Du blir kjent med hvordan teltet settes opp, utstyret og engangsartikler som benyttes under en spraytanbehandling og de ulike funksjonene på maskinen.

   Forretningsdrift – pris/tidsbruk                                                         Vi sprayer en kunde på ca. 10 minutter. Vi bruker tid før- og etter selve sprayingen på før- og etterbehandling samt at det etter endt behandling medgår noe tid på betaling samt anbefaling og salg av spraytanforlengende produkter. Derfor setter vi av 20 minutter per kunde, men anbefaler nyoppstartede å sette av 30 minutter i begynnelsen. Til eksempelvis brud m/brudepiker, utdrikningslag, deluxe og fitness medgår det mer tid og spraytanvæske (vi tar da også en høyere pris, se punkt under). Prisen for en spraytanbehandling ligger nasjonalt mellom kr. 449 og kr. 549. Det noe dyrere pris ved deluxe-behandlinger (spraytan utover to lag som er normal prosedyre) fitness-behandling, utdrikningslag og brud dersom man oppretter egne behandlingspakker for dette. Spraytan-abonnement kan vurderes innført da dette binder kunden i 12 mnd til eksempelvis 599,-/pr.mnd.
   Forretningsdrift – markedsføring                                            Teamet vårt bistår deg også gjerne med tips og ideer til innføring av spraytan som behandling i salongen din, innføring av spraytan-abonnement, bestilling av markedsmateriell og øvrig promotering – om ønskelig. Vi ser på forhandlerportalen der du kan bestille produkter, går gjennom hvordan du legger inn bestillinger, ser på utstyrspakken din og markedsportalen der du henter markedsmateriell.
   Vi avslutter med en oppsummering. Vi oppsummerer teorien, hvordan vi sprayet modellene samt ofte stilte spørsmål som du kan få fra kunder nå i oppstarten når du står på egne ben. Vi setter også opp tid til et oppfølgingsmøte etter to uker, for å ta en status på hvordan det har gått.
   FØR- OG ETTERBILDER