NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 649,- / PER MÅNED

Fører Bergen Spraytan fremdeles Aviva Labs?
Nå har vi ikke lenger produkter fra Aviva Labs. Årsaken til det er at Aviva Labs ikke justerte formularen i henhold til den nye DHA-loven som gjelder for alle land i Europa. Den nye DHA-loven sier at maksimal konsentrasjon av DHA er 10%. 
.
Vi fører norske og australske farger som er krembaserte – og som tørkere mye raskere på huden. Vi har derfor fått inn en del nye farger nå som Spraytanhuset har overtatt Bergen Spraytan. Alle våre farger er hurtigvirkende og virker fra 1-8 timer. Etter 2 timer får du naturlig solbrun farge og venter du i opptil 8 timer får du en dyp, mørk brunfarge. 
.
Vi har også en norsk spraytanfarge som er spesielt utviklet for å nøytralisere rødlige- og rosa undertoner i huden, og for å gi svært godt med fuktighet som sørger for et resultat som virkelig holder. Spraytanfargen har 98% naturally derived ingredients, og det er også det første spraytanfargen som inneholder nordiske ingredienser slik som nordisk vann og blåbærekstrakt – et ekstrakt som er full av antioksidanter og vitamin A, C og E.
FØR- OG ETTERBILDER