NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 649,- / PER MÅNED

Franchise

Franchise

.

Hva betyr det å være en Spraytanhuset-franchisetaker?

.

 • Stordriftsfordeler: Dere får stordriftsfordeler med gode betingelser på bl.a bookingsystem, skilt, roll-up, bukk med mer. Dere vil også nyte godt av egne kvantumspriser på innkjøp på vår merkevare Nordic Tan, takket være ditt medlemskap i franchise-kjeden.
 • Egen avdelingsside på vår nettside: Vår nettside spraytan.no har god organisk synlighet og “spraytan” og “spraytanhuset” kobles umiddelbart av søkemotorene, som raskt sikrer tilstedeværelse som igjen kan bidra til å øke sjansen for å bookinger for deres underside.
 • Støtte i daglig drift: Du kan sparre med oss om den daglige driften, både faglig og områder slik som markedsføring. Dere får full opplæring i våre systemer for å sikre at dere føler deg trygg i driften av din salong.
 • Tilgang til våre driftsrutiner og systemer: Dere får tilgang til våre maler for prislister og behandlingstyper gjennom Hano, i tillegg til våre kundeservice-rutiner, opplæring i regnskapssystemet TripleTex, vår bindende abonnementsavtale med mer. Dere vil raskt kunne komme i gang, fordi vi vil gi dere omfattende opplæring slik at dere sitter med vår ekspertise.
 • Benytte et etablert merkevarenavn: Et etablert og beskyttet merkenavn, slik som Spraytanhuset er, gir en viss grad av gjenkjennelse og tillit. Det kan gjøre det enklere for dere som franchisetaker å tiltrekke dere kunder. Vi gir dere også tilgang til markedsføringsmateriell, en portal med foto- og video produsert her i Norge, som dere kan benytte til å promotere deres salong. Vi har snart 10 års erfaring og har allerede utviklet driftsmodeller, produktstrategier og forretningsprosesser, dette er en know-how dere vil dra nytte av.
 • Markedsføring: Den nasjonale markedsføringen Spraytanhuset gjør, som kan inkludere felles markedskampanjer for alle avdelinger, men også generell synlighet og tilstedeværelse i media, i sosiale medier med mer, gir ofte økt synlighet også lokalt.
 • Trygt konsept: Vi opprettholder høy standard for vår merkevare, Nordic Tan, som er i henhold til norske lover og regler. Det sikrer at tjenester og produkter har en høy standard.
 • Fellesskap: Dere blir inkludert i selskapets sosiale og faglige arrangementer, også arrangementer som inkluderer alle Spraytanhuset sine distributører.

   

  Samlet sett får dere et etablert merkenavn, en konkurransefordel og en solid plattform for å bygge opp deres egen virksomhet. Det er samtidig viktig at dere forstår at dere, som franchisetaker, er økonomisk ansvarlig for egen bedrift fordi dere er en egen juridisk enhet som er separert fra Spraytanhuset AS. Dere er økonomisk ansvarlig for skatteplikter og utgifter.

   

  Kostnader ved Spraytanhuset-franchise

  .

 • Oppstartskostnad: Vi krever et engangshonorar ved avtalesignering. Dette dekker bruken av “Spraytanhuset”-navnet, i tillegg til opplæring i å bruke og rapportere fra bookingsystemet Hano, gjennomgang av budsjetter, prisliste og behandlingstyper samt abonnementsavtalen i tillegg til opplæring i bruk av fargepalett, logo, markedsportal med mer. Oppstartskostnaden er satt til kr. 49 000,-.

 • Kjedeavgift: Dere betaler en månedlig kjedeavgift på 8,5 % av omsetningen. Kjedeavgiften faktureres den 5. hver måned med betalingsfrist på 14 dager.

 • Oppstartskostnad – spraytankurs m/diplom: Spraytankurset over 1 dag inkluderer nybegynneropplæring (teknikk, teori, fargelære og opplæring i mørkhetsgrader) og Masterclass (ombrè, fitness og body countoring). I tillegg en utstyrspakke til spraytan som inkluderer maskin, telt og spraytanfarge. Kostnad kr. 11 900,- ( ord.pris 14 900). Alle kostnader ink mva. 

 • Oppstartskostnad – produktpakke: Startpakke med 10 stk selvbruningsprodukter x 3 ulike produkter, eksfolieringprodukter i to varianter 10 stk av hver samt påføringsvotter i to varianter 10 stk av hver, i tillegg til en workshop med grundig opplæring i produktene. Kostnad kr. 4 900,- (ord.pris til forhandler: 6 412,-). Verdi utsalg av produktene: 14 930,-. Alle kostnader ink mva. 

   

  Dere må også medregne en kostnad til systemer, eksempelvis bookingsystemet Hano og regnskapsystemet Tripletex. 

 

FØR- OG ETTERBILDER