NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 649,- / PER MÅNED

Hvordan er spraytanfargene deres?

Nordic Tan er et norskt spraytanmerke som har Eccocert DHA, og det er også det første merket som inneholder nordiske ingredienser slik som nordisk vann og nordisk blåbærekstrakt – et ekstrakt som er full av antioksidanter og kjent for vitamin A, C og E. Dette er også kanskje markedets mest hurtigtørkende spraytanfarge, siden formulaen er tilsatt ingredienser som gjør at væsken absorberer svært raskt på huden. I snitt absorberer væsken innen ca. 20 minutter.

Embla

Embla er utviklet i Norge, inneholder trollhassel, aloe vera nordisk vann og nordisk blåbærekstrakter – et ekstrakt som er full av antioksidanter og vitamin A, C og E og har 98% naturlige ingredienser. Merket er spesielt utviklet for å gi en naturlig solbrun hud – den perfekte “golden glow”. Formulaen er krembasert og er tilsatt ingredienser som gjør Embla til vår mest hurtigtørkende spraytanfarge. En av de viktigste egenskapene til Embla er å nøytralisere rødlige- og rosa undertoner. Formulaen gir svært godt med fuktighet som sørger for et resultat som virkelig holder

.

Isrid

Det ligger i navnet at Isrid fremstår dyp, askegrå og iskald – dette er faktisk den dypeste brunfargen vi noen gang har hatt. Isrid er derfor perfekt for de som foretrekker en dypere, kaldere brunfarge, og som allerede har en gylden undertone, og ikke ønsker å ha et «varm» uttrykk. Isrid inneholder, i tillegg til nordiske ingredienser, økologisk sertifisert arganolje, vitamin E og ingredienser som gjør den mer svetteresistent. Isrid er spesielt godt egnet for fitness, og er tilsatt ingredienser som gjør fargen mer svetteressistent.
FØR- OG ETTERBILDER