NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 649,- / PER MÅNED

Spraytan Masterclass

Spraytan Masterclass

.

Nå kan du lære vår topphemmelige spraytanteknikk som ikke bare inkluderer den jevne, naturlige solkyssegløden, men også hvordan du operer med lag, og bruker fargebaser og undertoner til å skape “kalde uttrykk”, “varme uttrukk” og et dypt, eksotiske resultat. I våre Masterclass kan du også skape den ettertraktede ombreeffekten i tillegg til fantastiske fitness-spraytan og body contour-resultater, slik at du kan tilby en bredere og mer spennende tjeneste til dine kunder.

 

Ombre med Spraytan: En naturlig hudovergang

Ombre med spraytan er en populær teknikk innen spraytan som gir en delikat og naturlig overgang mellom to forskjellige fargetoner eller intensitetsnivåer på huden. Denne metoden etterligner ombreeffekten som ofte brukes i hårstil og sminke. Hovedmålet med ombre-spraytan er å oppnå en mykere og mer naturlig overgang mellom farger enn det som oppnås med en jevn og ensartet spraytan. Her er de viktigste trinnene for å oppnå en imponerende ombre-effekt med spraytan:

Forberedelse: Start med en grundig eksfoliering av huden for å sikre en jevn påføring av spraytan.

Velg farger: Du bør velge to forskjellige fargetoner av spraytanvæsken. En av disse fargene bør være lysere enn den andre for å oppnå den ønskede gradvise overgangen.

Påføring: Start med den mørkere fargen og påfør den på de områdene der du ønsker en dypere og mørkere brunfarge. Dette kan inkludere områder som bena, underarmene eller midten av kroppen, avhengig av dine preferanser.

Gradvis overgang: Deretter påfør den lysere fargen rundt kantene av de mørkere områdene. Dette oppnås ved å spraye lettere og holde spraytan-løsningen lengre unna huden for å oppnå en jevn og gradvis overgang.

Blending: Bruk en myk påføringsvott eller en spesiell børste for å blande overgangen mellom de to fargene forsiktig. Dette trinnet er avgjørende for å oppnå en jevn og naturlig ombreeffekt.

Tørking: La spraytan tørke og utvikle seg i henhold til leverandørens anbefalinger. Vi anbefaler som regel minimum 8 timer før man dusjer.

 

Kontorering med Spraytan: Definert skjønnhet uten sminke

Kontorering med spraytan er en effektiv teknikk for å oppnå et definert utseende uten behov for sminke. Denne populære metoden gir en naturlig og solkysset glød samtidig som den fremhever og former ansiktstrekkene. Her er en oversikt over trinnene i prosessen:

 

Forberedelse: Start med å eksfoliere huden for å fjerne døde hudceller. Dette vil sikre en jevn påføring av spraytan.

Påføring av Spraytan: En profesjonell spraytan-artist eller en person med erfaring bruker en spraytanvæske for å påføre fargen på ansiktet. Denne prosessen innebærer å målrettet bruke spraytanvæske i strategiske områder for å skape skygger og definisjon. Vanlige områder som kontureres inkluderer kinnben, nesebroen, kjevelinjen og andre ønskede områder.

Blending: Etter påføring av spraytan, er det viktig å blande fargen forsiktig. Dette gir en naturlig overgang mellom de konturerte områdene og resten av ansiktet, og gir et sømløst resultat.

Tørking: La spraytan tørke og utvikle seg i henhold til leverandørens anbefalinger. Vi anbefaler som regel minimum 8 timer før man dusjer

Vedlikehold: For å bevare resultatene, er regelmessig fuktighetsgivende av huden viktig. Det er også nødvendig å unngå overdreven eksfoliering, da dette kan føre til at spraytanen falmer raskere. Regelmessige vedlikeholdsbehandlinger kan være nødvendig for å opprettholde det ønskede utseendet.

Fitness Spraytan: Definer musklene på scenen


Fitness-spraytan er en spesialisert form for spraytanbehandling utviklet for idrettsutøvere som er involvert i fitness, bodybuilding, og konkurrerende idretter der en dyp og definert hudfarge er avgjørende. Denne spraytan-teknikken er designet for å fremheve muskeldefinisjon og gi utøverne et stramt og definert utseende på scenen. Her er noen viktige aspekter ved fitness spraytan:

 

Mørk Farge: Fitness spraytan gir vanligvis en dyp og mørk brunfarge til huden. Intensiteten av fargen kan tilpasses etter utøverens preferanser og konkurransens krav.

Muskeldefinisjon: Den spesielle sammensetningen av fitness spraytan er utviklet for å fremheve muskeldefinisjonen ved å legge til skygger og dybde på huden. Dette gir inntrykk av mer markerte muskler og en imponerende fysikk.

Konkurransebruk: I mange konkurrerende idretter, som bodybuilding, fitness og bikinifitnesskonkurranser, er en spesifikk hudfarge nødvendig for å fremheve utøvernes fysiske prestasjoner på scenen. Fitness spraytan er et uunnværlig verktøy for å oppnå ønsket utseende.

Profesjonell Påføring: Fitness spraytan påføres vanligvis av erfarne profesjonelle spraytan-artister som forstår de spesifikke kravene for konkurranser. Dette sikrer en jevn påføring.

Vedlikehold: Etter påføring av fitness spraytan, er det viktig å opprettholde fargen ved å unngå dusjing eller svetting i henhold til instruksjonene. Dette gir fargen tid til å utvikle seg og sette seg ordentlig.

.

Betaling og angrerett:

Når det kommer til betaling så kan du enten betale hele beløpet med en gang, du kan velge å utsette betalingen med 14 dager med Nets og Klarna eller delbetale via Klarna over 6, 12 eller 24 måneder eller Nets over 3, 6 eller 12 måneder. Du bekrefter ved å bestille kurs- og utstyrspakke at angreretten vil gå tapt når bestillingen er gjennomført.

 

 

 

FØR- OG ETTERBILDER