NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 649,- / PER MÅNED

Nybegynnerkurs

PROFESJONELT SPRAYTANKURS 

.

Spraytanhuset ble etablert i 2014 av kvinnelige gründere og er i dag Norges største – og eneste – spraytankjede. Fremdeles er selskapet 100% norskeid. Spraytanhuset har markert seg som en tydelig merkevare og solid aktør i skjønnhetsbransjen, kjent for å rendyrke sunnere alternativer til å oppnå brunfarge. Trolig besitter Spraytanhuset den tyngste erfaringen på det norske markedet om spraytan og selvbruning. Vi har utdannet både nybegynnere og erfarne skjønnhetsterapeuter fra hele Norge og mange driver nå egne spraytanbedrifter. Spraytanhuset som merkenavn har fått en sterk posisjon i Norge som en av de fremste ekspertene på spraytan og selvbruning. Senest nå i april brukte TV2 oss i Spraytanhuset som ekspertpanel i forbindelse med do’s and dont’s med selvbruning. Vi er Norges største leverandører av spraytan, spraytanutstyr og selvbruning, og leverer til over 150 salonger i Norge samt selger vårt eget spraytan- og selvbruningsmerke Nordic Tan i tolv ulike land – i tillegg til at vi selger produkter til sluttkunde via Lyko og andre skjønnhetsgrossister.
.
👉 Til alle våre kurspakker er det inkludert tilgang til en digital video, kurshefte og et oppfølgingsmøte. 
.
✔ Norges største spraytanmiljø
Alle som gjennomfører et kurs hos oss får en rekke forhandlerfordeler. Du får tilgang på digitale kurs, faglige webinarer sammen med andre salong-eiere, rask levering fordi du har en leverandør med lager i Norge, svært gode innkjøpsbetingelser på produkter, spraytanvæske, engangsartikler i tillegg til markedsmateriell slik som roll-ups. Viktigst av alt er at vi er her for deg hvis det er noe du lurer på.
• Du får tilgang til vår forhandlerportal, og der kan du finne markedsmateriell slik som produktfoto, tanlines, før- og etterbilder, før- og ettervideoer med våre produkter og spraytanfarger som kan benyttes i egen markedsføring i sosiale medier. I tillegg til fotoer av kjente profiler som poserer med produktene.
• Du får en faglig sparringspartner som holder til i Norge.
• Du får alltid svar innen 24 timer, og kan kommunisere med oss der det passer deg best – på Instagram, Messenger, telefon, e-post og SMS. Du sender også bestillinger der du selv ønsker, men vi oppfordrer til å sende bestillinger til info@spraytanhuset.no.
•Vi merker alle produkter i henhold til lov for salg av kosmetikk i Norge.
• Du får kortreiste produkter hos en leverandør med lager i Norge, og slipper høy internasjonal toll og frakt.
• Du blir en del av Norges største spraytanmiljø, og får tilgang på digitale kurs og webinarer sammen med andre salong-eiere.
• Vi har stordriftsfordeler som betyr at du får svært gode innkjøpsbetingelser på produkter, markedsmateriell slik som roll-ups og bookingsystemet Hano.
• Vi har Norges rimeligste priser på spraytan og spraytanutstyr slik som maskiner og spraytantelt samt engangsartikler.
.

✔  Teori, del 1 – grunnleggende kunnskap om spraytan

Det er noen viktige faktorer du må ta i betraktning for å kunne gi kunder det resultatet de ønsker seg. Vi gir deg en god teoretisk innføring i ulike hudtyper og hudtoner, slik at du lærer hvordan samme farge med spraytan vil kunne se ulik ut på kunder. Dette har vi lang erfaring med, og er det vi gjør hver eneste dag. Teorien vil blant annet ta for seg:
.
 • DHA er virkestoffet i spraytan og legger seg på overflatelaget til huden. DHA-konsentrasjonen i våre spraytanfarger er på 10%, i henhold til DHA-loven satt av The Scientific Committee on Consumer Safety. Desto høyere konsentrasjon av DHA, jo mørkere tilsvarer det at resultatet blir når spraytanfargen utvikler seg. Med en maksimal konsentrasjon på 10% DHA er det derfor antall lag vi påfører og virketid som avgjør hvor mørkt resultatet kan bli. Kort virketid gir en lysere brunfarge og desto lenger virketid gir mørkere brunfarge. Eksempelvis kan vi spraye to-tre lag der kunden ønsker et sydenbrunt resultat, og så må kunden vente i minimum 8 timer med å dusje for å oppnå et mørkt resultat. Dersom kunden ønsker et lyst resultat, vil både virketid og antall lag nedjusteres.
 • På vårt fagspråk bruker vi “Guide Color” når vi omtaler primærfarger og baser, som motvirker og nøytraliserer ulike hudtoner. Eksempelvis rødlige og rosa undertoner, slik som mange nordiske hudtyper har, vil man med med rett base og grønn som primærfarge kunne nøytralisere. Når primærfargen i spraytanen er rød, vil resultatet fra spraytanen gi et varmere uttrykk. PH-verdien i spraytanfargen bistår i å avgjøre hvor “varm” eller “kald” en spraytan kan fremstå på huden. Våre farger har PH-verdi fra 3 til 7, og desto lavere PH-verdi jo “kaldere” kan brunfargen fremstå og jo høyere PH-verdi desto “varmere” kan brunfargen fremstår.

  ✔ Teori, del 2 – produkter og merker

  Du vil få en god innføring i våre australske, amerikanske og norske merker som Spraytanhuset har eksklusive distribusjonsrettigheter på i Norge og Europa – som du som forhandler av oss vil kunne kjøpe til svært gode priser. Vi har et bredt utvalg av spraytanfarger, produkter for resale og produkter som er spesielt godt egnet for å bruke før og etter en spraytanbehandling.
  .
  • Vani-T, et av våre spraytanmerker, er krembasert som gjør at det absorberer raskt og spraytanen føles ikke “klissete” på huden særlig lenge. Merket sin spraytanfarge “Velocity” har blitt kåret til best i test av VOUGE og merket har blitt brukt av en rekke kjendiser slik som Jennifer Aniston, Cameron Diaz og noen av Kardhasian-søstrene. Vani-T sine spraytanfarger har 95% “naturally derived ingredients”og er PETA-sertifisert.

  • Nordic Tan er et norskt spraytanmerke som har Eccocert DHA og 98% naturally derived ingredients, og det er også det første merket som inneholder nordiske ingredienser slik som nordisk vann og nordisk blåbærekstrakt – et ekstrakt som er full av antioksidanter og kjent for vitamin A, C og E. Dette er også vår mest hurtigtørkende spraytanfarge, siden formulaen er tilsatt ingredienser som gjør at væsken absorberer svært raskt på huden. I snitt absorberer væsken innen ca. 20 minutter. Fargen Embla har en varm base og balanserer perfekt det “kalde” og det “varme” uttrykket – du oppnår den ultimate golden brown. Blant nøkkelingrediensene finner du trollhassel og aloe vera. Formulaen er spesielt utviklet for å nøytralisere rødlige- og rosa undertoner i huden, og for å gi svært godt med fuktighet som sørger for et resultat som virkelig holder. Fargen Isrid fremstår dypere og «kaldere» – som er perfekt for de som foretrekker en dyp brunfarge eller som har en gylden undertone og ikke ønsker å få en «varm» brunfarge – med Isrid får du et askebrunt resultat. Isrid inneholder økologisk sertifisert arganolje, vitamin E og ingredienser som gjør den mer svetteresistent. 
  • Vi fører produkter som forbereder huden godt før en spraytanbehandling og som bidrar til at resultatet varer lengst mulig. Vi vil blant annet gå i dybden på våre mest solgte mersalgsprodukter til spraytankunder:

   • Skrubbehanske og skrubbevottDe viktigste egenskapene til Nordic Tan sin skrubbekolleksjon – som også er det viktigste man kan gjøre for å forberede seg før en spraytanbehandling: eksfolierer huden, fjerner døde hudceller, kvitter seg med giftstoffene som er akkumulert i kroppen, etterlater huden silkemyke, ren og mer elastisk.
   • Face Tan Mist er et tanning water som er perfekt å spraye seg med for å få en naturlig brunfarge i ansiktet. Det er ikke uvanlig at kunder opplever at enten spraytan og/eller selvbruning raskere lysner i ansiktet, gjerne siden man renser ansiktet oft. Face Tan Misten kan med fordel brukes for å forlenge og bygge opp fargen i ansiktet i kombinasjon med selvbruning eller etter en spraytanbehandling.
   • 2IN1 Tan Extender & Gradual Tan er en fuktighetskrem som er spesielt utviklet for å forlenge resultatet etter en spraytanbehandling. Krmeen kan påføres to ganger daglig for å forlenge brunfarge fra både spraytan og selvbruning. I opptil 14 dager kan resultatet forlenges ved bruk av kremen. Kremen fungerer også som en Gradual Tan siden den inneholder 5% DHA – det er også mange som ønsker å ha engylden, lett glød. Kremen er derfor perfekt for kunder som uttrykker at de vil ha en naturlig glød, uten at man kan se at man har brukt selvbruning.  

   .

   ✔ Praktisk opplæring med modeller 

   Du får først observere kursleder spraye to modeller, og får deretter spraye tre modeller selv mens kursleder veileder og bistår. Den praktiske delen tar derfor en del tid, slik at du lærer teknikken som gir en jevn brunfarge. Du blir kjent med hvordan teltet settes opp, utstyret og engangsartikler som benyttes under en spraytanbehandling og funksjonene på maskinen.

   .

   ✔ Forretningsdrift – pris/tidsbruk               

   Vi sprayer en kunde på ca. 10 minutter. Vi bruker tid før- og etter selve sprayingen på før- og etterbehandling samt at det etter endt behandling medgår noe tid på betaling samt anbefaling og salg av spraytanforlengende produkter. Derfor setter vi av 20 minutter per kunde, men anbefaler nyoppstartede å sette av 30 minutter i begynnelsen. Til eksempelvis brud m/brudepiker, utdrikningslag, deluxe og fitness medgår det mer tid og spraytanvæske (vi tar da også en høyere pris, se punkt under). Prisen for en spraytanbehandling ligger nasjonalt mellom kr. 400 og kr. 600. Det noe dyrere pris ved ønske om mørkt resultat (spraytan utover to lag som er normal prosedyre), fitness-behandling, utdrikningslag og brud dersom man oppretter egne behandlingspakker for dette. Spraytan-abonnement kan vurderes innført da dette binder kunden i 12 mnd til eksempelvis 599,-/pr.mnd.

   .

   ✔ Forretningsdrift – markedsføring   

   Teamet vårt bistår deg også gjerne med tips og ideer til innføring av spraytan som behandling i salongen din, innføring av spraytan-abonnement, bestilling av markedsmateriell og øvrig promotering – om ønskelig. Vi ser på forhandlerportalen der du kan bestille produkter, går gjennom hvordan du legger inn bestillinger, ser på utstyrspakken din og markedsportalen der du henter markedsmateriell

            

   Vi avslutter med en oppsummering. Vi oppsummerer teorien, hvordan vi sprayet modellene samt ofte stilte spørsmål som du kan få fra kunder nå i oppstarten når du står på egne ben. Vi setter også opp tid til et oppfølgingsmøte etter to uker, for å ta en status på hvordan det har gått. Du får et diplom utstedt av Spraytanhuset når du har gjennomført spraytankurset.
   .
   ,
   .

   Betaling og angrerett:

   Når det kommer til betaling så kan du enten betale hele beløpet med en gang, du kan velge å utsette betalingen med 14 dager med Nets og Klarna eller delbetale via Klarna over 6, 12 eller 24 måneder eller Nets over 3, 6 eller 12 måneder. Du bekrefter ved å bestille kurs- og utstyrspakke at angreretten vil gå tapt når bestillingen er gjennomført.
   FØR- OG ETTERBILDER