NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 599,- / PER MÅNED

SPRAYTANKURS

Spraytankurs

PROFESJONELT SPRAYTANKURS 

.

Spraytanhuset er Norges fremste eksperter på spraytan – og den eneste spraytankjeden i Norge. Spraytanhuset har utviklet et norskt spraytanmerke som heter Nordic Tan, farger som er spesielt utviklet for nordisk hud, som selges i syv ulike land. Selskapet gjennomfører 50-100 kurs i profesjonell spraytan hver eneste år, og du kan føle deg trygg på at du får en trygg, faglig sparringspartner. Det er noen viktige faktorer du må ta i betraktning for å kunne gi kunder det resultatet de ønsker seg, bl.a kundens hudtype og ønske for resultat, enten det er en lys/medium/mørk farge eller et «varmt» eller «kald uttrykk», som skal matche spraytanfargens base og primærfarge.

Alle våre kurs gjennomføres individuelt med deg som eneste deltager. Vi tilbyr både fysiske kurs og nettkurs.

.
👉 Til alle våre kurspakker er det inkludert tilgang til en digital video, kurshefte og et oppfølgingsmøte. 
.

✔  Teori, del 1 – grunnleggende kunnskap om spraytan

Det er noen viktige faktorer du må ta i betraktning for å kunne gi kunder det resultatet de ønsker seg. Vi gir deg en god teoretisk innføring i ulike hudtyper og hudtoner, slik at du lærer hvordan samme farge med spraytan vil kunne se ulik ut på kunder. Dette har vi lang erfaring med, og er det vi gjør hver eneste dag. Teorien vil blant annet ta for seg:
.
 • DHA er virkestoffet i spraytan og legger seg på overflatelaget til huden. DHA-konsentrasjonen i våre spraytanfarger er på 10%, i henhold til DHA-loven satt av The Scientific Committee on Consumer Safety. Desto høyere konsentrasjon av DHA, jo mørkere tilsvarer det at resultatet blir når spraytanfargen utvikler seg. Med en maksimal konsentrasjon på 10% DHA er det derfor antall lag vi på fører og virketid som avgjør hvor mørkt resultatet kan bli. Kort virketid gir en lysere brunfarge og desto lenger virketid gir mørkere brunfarge. Eksempelvis kan vi spraye to-tre lag der kunden ønsker et sydenbrunt resultat, og så må kunden vente i minimum 8 timer med å dusje for å oppnå et mørkt resultat. Dersom kunden ønsker et lyst resultat, vil både virketid og antall lag nedjusteres.
 • På vårt fagspråk bruker vi “Guide Color” når vi omtaler primærfarger og baser, som motvirker og nøytraliserer ulike hudtoner. Eksempelvis rødlige og rosa undertoner, slik som mange nordiske hudtyper har, vil man med med rett base og grønn som primærfarge kunne nøytralisere. Når primærfargen i spraytanen er rød, vil resultatet fra spraytanen gi et varmere uttrykk. PH-verdien i spraytanfargen bistår i å avgjøre hvor “varm” eller “kald” en spraytan kan fremstå på huden. Våre farger har PH-verdi fra 3 til 7, og desto lavere PH-verdi jo “kaldere” kan brunfargen fremstå og jo høyere PH-verdi desto “varmere” kan brunfargen fremstår.

  ✔ Teori, del 2 – produkter og merker

  Du vil få en god innføring i våre australske, amerikanske og norske merker som Spraytanhuset har eksklusive distribusjonsrettigheter på i Norge og Europa – som du som forhandler av oss vil kunne kjøpe til svært gode priser. Vi har et bredt utvalg av spraytanfarger, produkter for resale og produkter som er spesielt godt egnet for å bruke før og etter en spraytanbehandling.
  .
  • Vani-T, et av våre spraytanmerker, er krembasert som gjør at det absorberer raskt og spraytanen føles ikke “klissete” på huden særlig lenge. Merket sin spraytanfarge “Velocity” har blitt kåret til best i test av VOUGE og merket har blitt brukt av en rekke kjendiser slik som Jennifer Aniston, Cameron Diaz og noen av Kardhasian-søstrene. Vani-T sine spraytanfarger har 95% “naturally derived ingredients”og er PETA-sertifisert.

  • Nordic Tan er et norskt spraytanmerke som har Eccocert DHA og 98% naturally derived ingredients, og det er også det første merket som inneholder nordiske ingredienser slik som nordisk vann og nordisk blåbærekstrakt – et ekstrakt som er full av antioksidanter og kjent for vitamin A, C og E. Dette er også vår mest hurtigtørkende spraytanfarge, siden formulaen er tilsatt ingredienser som gjør at væsken absorberer svært raskt på huden. I snitt absorberer væsken innen ca. 20 minutter. Fargen Embla har en varm base og balanserer perfekt det “kalde” og det “varme” uttrykket – du oppnår den ultimate golden brown. Blant nøkkelingrediensene finner du trollhassel og aloe vera. Formulaen er spesielt utviklet for å nøytralisere rødlige- og rosa undertoner i huden, og for å gi svært godt med fuktighet som sørger for et resultat som virkelig holder. Fargen Isrid fremstår dypere og «kaldere» – som er perfekt for de som foretrekker en dyp brunfarge eller som har en gylden undertone og ikke ønsker å få en «varm» brunfarge – med Isrid får du et askebrunt resultat. Isrid inneholder økologisk sertifisert arganolje, vitamin E og ingredienser som gjør den mer svetteresistent. 
  • Vi fører produkter som forbereder huden godt før en spraytanbehandling og som bidrar til at resultatet varer lengst mulig. Vi vil blant annet gå i dybden på våre mest solgte mersalgsprodukter til spraytankunder:

   • Skrubbehanske og skrubbevottDe viktigste egenskapene til Nordic Tan sin skrubbekolleksjon – som også er det viktigste man kan gjøre for å forberede seg før en spraytanbehandling: eksfolierer huden, fjerner døde hudceller, kvitter seg med giftstoffene som er akkumulert i kroppen, etterlater huden silkemyke, ren og mer elastisk.
   • Face Tan Mist er et tanning water som er perfekt å spraye seg med for å få en naturlig brunfarge i ansiktet. Det er ikke uvanlig at kunder opplever at enten spraytan og/eller selvbruning raskere lysner i ansiktet, gjerne siden man renser ansiktet oft. Face Tan Misten kan med fordel brukes for å forlenge og bygge opp fargen i ansiktet i kombinasjon med selvbruning eller etter en spraytanbehandling.
   • Bronzing Custard er en fuktighetskrem som er spesielt utviklet for å forlenge resultatet etter en spraytanbehandling. Krmeen kan påføres to ganger daglig for å forlenge brunfarge fra både spraytan og selvbruning. I opptil 14 dager kan resultatet forlenges ved bruk av Bronzing Custard. Kremen fungerer også som en Gradual Tan siden den inneholder 3% DHA – det er også mange som ønsker å ha engylden, lett glød. Kremen er derfor perfekt for kunder som uttrykker at de vil ha en naturlig glød, uten at man kan se at man har brukt selvbruning. 
   • MoroccanTan Cleanser er en dusjsåpe uten SLS og såpe som passer til alle hudtyper. Dusjsåpen inneholder sertifiserte økologisk ingredienser som arganolje – en ingrediens som reparerer huden, i tillegg til Aloe Vera som balanserer ph-verdien i huden. Nyperoseolje er en annen ingrediens i formulaen som også fukter godt, i tillegg til bringebærfrøolje som både beskytter og fukter. Dusjsåpen er gelebasert og virker derfor ikke uttørkende på huden slik som mange dusjsåper kan oppleves. Kremen har en tykk kremkonsistens som gjør at den fukter huden ekstra godt – som er blant årsakene til at den kan forlenge resultatet oppnådd fra både spraytan og selvbruning. 

  .

  ✔ Praktisk opplæring med modeller 

  Du får først observere kursleder spraye to modeller, og får deretter spraye tre modeller selv mens kursleder veileder og bistår. Den praktiske delen tar derfor en del tid, slik at du lærer teknikken som gir en jevn brunfarge. Du blir kjent med hvordan teltet settes opp, utstyret og engangsartikler som benyttes under en spraytanbehandling og funksjonene på maskinen.

  .

  ✔ Forretningsdrift – pris/tidsbruk               

  Vi sprayer en kunde på ca. 10 minutter. Vi bruker tid før- og etter selve sprayingen på før- og etterbehandling samt at det etter endt behandling medgår noe tid på betaling samt anbefaling og salg av spraytanforlengende produkter. Derfor setter vi av 20 minutter per kunde, men anbefaler nyoppstartede å sette av 30 minutter i begynnelsen. Til eksempelvis brud m/brudepiker, utdrikningslag, deluxe og fitness medgår det mer tid og spraytanvæske (vi tar da også en høyere pris, se punkt under). Prisen for en spraytanbehandling ligger nasjonalt mellom kr. 400 og kr. 600. Det noe dyrere pris ved ønske om mørkt resultat (spraytan utover to lag som er normal prosedyre), fitness-behandling, utdrikningslag og brud dersom man oppretter egne behandlingspakker for dette. Spraytan-abonnement kan vurderes innført da dette binder kunden i 12 mnd til eksempelvis 599,-/pr.mnd.

  .

  ✔ Forretningsdrift – markedsføring   

  Teamet vårt bistår deg også gjerne med tips og ideer til innføring av spraytan som behandling i salongen din, innføring av spraytan-abonnement, bestilling av markedsmateriell og øvrig promotering – om ønskelig. Vi ser på forhandlerportalen der du kan bestille produkter, går gjennom hvordan du legger inn bestillinger, ser på utstyrspakken din og markedsportalen der du henter markedsmateriell

           

  Vi avslutter med en oppsummering. Vi oppsummerer teorien, hvordan vi sprayet modellene samt ofte stilte spørsmål som du kan få fra kunder nå i oppstarten når du står på egne ben. Vi setter også opp tid til et oppfølgingsmøte etter to uker, for å ta en status på hvordan det har gått.
  .
  ,
  .

  Betaling og angrerett:

  Når det kommer til betaling så kan du enten betale hele beløpet med en gang, du kan velge å utsette betalingen med 14 dager med Nets og Klarna eller delbetale via Klarna over 6, 12 eller 24 måneder eller Nets over 3, 6 eller 12 måneder. Du bekrefter ved å bestille kurs- og utstyrspakke at angreretten vil gå tapt når bestillingen er gjennomført.
  FØR- OG ETTERBILDER

  BOOK TIME NÅ  Bergen Oslo Horten

  Form is not available. Please visit our contact page.
  X
  BOOK TIME NÅ