NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 649,- / PER MÅNED

Spraytankurs

PROFESJONELT SPRAYTANKURS 

.

.

Bli litt bedre kjent med oss

Spraytanhuset ble etablert i 2014 og er et selskap som er 100% norskeid. Spraytanhuset har markert seg som en tydelig merkevare og solid aktør i skjønnhetsbransjen, kjent for å rendyrke sunnere alternativer til å oppnå brunfarge. Nettavisen har rullet terningkast seks på våre behandlinger og vår egen Self Tan Mousse har fått terningkast 5 av Dagbladet (desember, 2022). Spraytanhuset blir regelmessig omtalt i media, og har også medvirket i en rekke TV-produksjoner slik som Ylvis på Holmen, Skal Vi Danse med mer samt figurert som ekspertpanel for TV2 i forbindelse med en selvbruningstest nå i april.
.

Spraytan utviklet i Norge

.I 2020 begynte vi vårt eventyr med å utvikle vårt eget merke, Nordic Tan. Da brettet vi opp ermene, dro på fabrikk-besøk og testet ulike ingredienser på jakt etter den perfekte formulaen. Fra vi sto på det gigantiske fabrikkgulvet og så det aller første produktet passere samlebåndet til det i dag har blitt en omfattende produktlinje, ført av de aller største aktørene på markedet blant annet Lyko. Nordic Tan har figurert på God Morgen Norge, fått en god dose fortjent omtale i sosiale medier og fått Terningkast 5 av Dagbladet. I sommer har blant annet også Marianne Jemtegård frontet produktene
.

Forhandlerfordeler

.
  • I vår markedsportal finner du en skattekiste av markedsmateriell som vil gjøre din markedsføring til en lek: produktfoto, tanlines, før- og etterbilder OG før- og ettervideoer med våre produkter og spraytanfarger. I tillegg til fotoer av kjente profiler som poserer med produktene. Blant profiler som fronter våre produkter finner du Marianne Jemtegård, Mie Cappelen, Nora Haukland med flere.
  • Du får en faglig sparringspartner som holder til i Norge.
  • Hos oss er du dronningen av kommunikasjon! Vi er dedikert til å gi deg raske og gode svar, og bestreber alltid å svare innen 24 timer. Valget er DITT når det kommer til kommukasjon – du kan kontakte oss på Instagram, Messenger, telefon, e-post eller til og med via SMS!
  • Vi merker alle produkter i henhold til lov for salg av kosmetikk i Norge.
  • Våre produkter er utviklet av oss her i Norge. Du får kortreiste produkter hos en leverandør med lager i Norge, og slipper høy internasjonal toll og frakt.
  • Du blir en del av Norges største spraytanmiljø, og får tilgang på digitale kurs og webinarer sammen med andre salong-eiere.
  • Vi har stordriftsfordeler som betyr at du får svært gode innkjøpsbetingelser på produkter, markedsmateriell slik som roll-ups og bookingsystemet Hano.
  • Vi har Norges rimeligste priser på spraytan og spraytanutstyr slik som maskiner og spraytantelt samt engangsartikler.
FØR- OG ETTERBILDER