NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 649,- / PER MÅNED

SPRAYTANKURS Meld vårt MasterClass lærer du Klassisk og Avansert Spraytanteknikk

Nettutdanning over 4 uker

Utstyrspakke inkludert

36 måneder delbetaling

Hvorfor kurse deg på nett hos Spraytanhuset?

Spraytanhuset er Norges fremste eksperter på spraytan. Nettkurset vi har utformet dekker alle aspekter av spraytanteknikken, inkludert teori, praktisk bruk av utstyr slik som håndtering av spraytanpistolen, produktkunnskaper om spraytanformula og hudtyper. Gründeren og Kursholder vil kartlegge dine behov og ha en oppstartssamtale med deg- før du går i gang med utdanningen. Vår nettutdanning inkluderer demonstrasjonsmateriale. Dette vil gi deg visuelle referanser og hjelpe deg med å forstå hvordan teknikken utføres korrekt

Komplett utdanning med sertifisering
Ta utdanningen hjemmefra
Ta kurset i eget tempo
Stor inntektsmulighet

Hva venter du på?

Lene Sørensen er daglig leder i Spraytanhuset og gjennomfører årlig 10 000 spraytanbehandlinger. I tillegg er Lene også kurset innen brow lamination og vippeløft. Lene kurser omtrent 50 salonger i vår unike spraytanteknikk hvert eneste år – i hele Europa.

Lene S
CEO & Kursholder

Mia Limmesand er daglig leder i Spraytanhuset Horten og har arbeidet i Spraytanhuset siden 2020 og ble assisterende daglig leder våren 2022. Mia er sertifisert vippe- og brynstekniker, negltekniker og holder kurs i Brow Lamination og Vippeløft, i tillegg til at hun utfører spraytanbehandlinger.
Mia L
Business Development Manager & Kursholder

Start en ny karriere som Tan Artist – på rekordtid!

Nå kan du lære fra en gründerpionèr som har tråkket den samme stien som du skal gå, og som har erfart de samme utfordringene du skal erfare. Når du dykker inn i dette spraytankurset, så får du lære fra Norges største – og eneste – spraytankjede. Å kurse seg digitalt er moderne mentoring på sitt aller beste – og her vil du få både personlige samtaler, foredrag med vår Avatar, nettkurs og teorihefter. Gjennom hele kurset deler vi våre erfaringer som skal gi deg førstehåndserfaring med spraytan. Nettavisen har rullet terningkast 6 på behandlingen, og både MinMote og TV2 bruker Spraytanhuset som ekspertpanel. Spraytanhuset har de siste årene hatt en omsetningsvekst på 302%, og DET sier noe om etterspørselen etter våre tjenester og produkter.

Når du gjennomfører et MasterClass hos oss, betyr det at du tilbyr behandlinger av høy kvalitet og at du gir kundene dine en trygg opplevelse. Fra en brud som ønsker en naturlig glød med ombrèeffekt til en sterk kar som skal konkurrere i fitness og må ha en dyp, superbrun farge med mye skyggedefinisjon rundt musklene – og det er mange nyanser mellom dem! Når du kan tilby et bredere spekter, fører det også til mer fornøyde kunder og økt lojalitet. Til slutt, som profesjonelle innenfor denne bransjen, ønsker vi å sikre behandlinger innenfor lovverket. Med lavere DHA-konsentrasjoner, blir teknikk, stødighet, navigering med pistolen og god kontroll, og væske som absorberer raskt, mye viktigere enn tidligere.

Gjennom hele kurset deler vi våre erfaringer som skal gi deg førstehåndserfaring med spraytan. Nettavisen har rullet terningkast 6 på behandlingen, og både MinMote og TV2 bruker Spraytanhuset som ekspertpanel. Spraytanhuset har de siste årene hatt en omsetningsvekst på 302%, og DET sier noe om etterspørselen etter våre tjenester og produkter.
Når du gjennomfører et MasterClass hos oss, betyr det at du tilbyr behandlinger av høy kvalitet og at du gir kundene dine en trygg opplevelse. Fra en brud som ønsker en naturlig glød med ombrèeffekt til en sterk kar som skal konkurrere i fitness og må ha en dyp, superbrun farge med mye skyggedefinisjon rundt musklene – og det er mange nyanser mellom dem!
Isabel C
Gründeren
Book en samtale med Kursholder og Gründeren før du bestemmer deg!

Dette vil du lære

Vårt digitale MasterClass, består av 5 moduler. Du vil lære Klassisk Spraytan og Avansert Spraytanteknikk. Du skal gjennom flere moduler, alt fra teoretisk innføring i hudtyper, spraytanens virkestoff, lover og regler og spraytanens formula, til praktisk innføring i spraytanteknikk for å skape lyst, medium og mørkt resultat, skape ulike uttrykk, til fitness, body contouring og ombrè – i tillegg til å lære administrasjon knyttet til behandlinger og prissetting.

MODUL 1

Oppstartssamtale:
Daglig leder i Spraytanhuset og grunnlegger av det norske spraytanmerke Nordic Tan, vil stille i en-til-en samtale for å snakke om dine mål med nettkurset og kartlegge hvordan vi best kan veilede akkurat deg.
Teoretisk Grunnlag:
I den første uken fordyper vi oss i det grunnleggende teoretiske fundamentet for spraytan. Spraytanens formula og virkestoff samt ulike hudtyper for å forstå hvordan spraytan faktisk virker i kontakt med huden.
Bli kjent med utstyret:
Vi skal fordype oss i selve spraytan-maskinen og sette opp teltet. Vi vil gå grundig gjennom maskinens funksjoner og hvordan du håndterer spraytanpistolen trygt og effektivt, og bruker ulike innstillinger ut i fra behov og preferanser.

MODUL 2

Teoretisk Grunnlag Klassisk Spraytanteknikk
Teorien bak vår unike spraytanteknikk som sikrer et jevnt resultat. Du skal kunne forvandle en blek hud til solkysset og solbrun på null komma niks! Du vil lære klassisk spraytan, og hvordan man oppnår ulike mørkhetsgrader i skalaen lys – medium – mørk. Vi utforsker dybden av fargenyanser fra det delikate lyset til det dype, eksotiske. Solbrun skal aldri være ensformig, og vi gir deg nøklene til å mestre kunsten å tilpasse resultatet til dine ønsker og behov.
Praktisk Innføring Spraytanteknikk
Du skal lære vår unike spraytanteknikk som også inkluderer hvordan du sprayer lagvis for å oppnå lys, medium og mørke resultater, og bruker fargebaser og undertoner til å skape “kalde uttrykk” og “varme uttrykk”.

MODUL 3

Teoretisk Grunnlag Avansert Spraytanktenikk
Teknikkene er populær blant de som ønsker en subtil og naturlig brunfarge med en jevn overgang, solkysset-effekt, mer definerte muskler, fremstå smalere – eller skal delta i fitness. Dette krever god kunnskap om hvordan man navigerer spraytanpistolen.
Praktisk Innføring Avansert Spraytanteknikk
Fitness Spray Tan: Perfekt for idrettsutøvere som ønsker dyp og definert hudfarge. Ombré Spray Tan: Gradvis overgang fra lys til mørk for naturlig solkysset effekt.

Contouring med Spray Tan: Fremhev muskler og konturer for en flatterende look

Produktpakke til verdi kr 4000 inkludert!

Inkludert i kursavgiften får du også en utstyrspakke med alt utstyr du trenger for å kunne tilby spraytan. Denne pakken inneholder spraytanvæske til minimum 20 behandlinger. Vi sender deg pakken kostnadsfritt når du melder deg på.

Produktpakken inneholder:

Telt med Teltbag

Ergonomisk Spraytanmaskin med 1 spraytanpistol og 1 koppholder

1 liter spraytanvæske (i fargen Embla) som rekker i opptil 20-25 behandlinger
Isabel R. Carlsen

PROFESJONELT SPRAYTANKURS

Har du alltid drømt om å ha spraytan i salongen, og ønsker å være en dyktig Tan Artist som tilbyr profesjonelle behandlinger? Nå har du sjansen! Vårt komplette nettkurs gir deg den teoretiske og praktiske opplæringen du trenger.
Med hånden på hjertet kan vi si at dette er markedets mest komplette utdanning for deg som vil starte med spraytan.

Oppsummering

Teoretisk kunnskap og forståelse for spraytan og virkestoffet
Kunnskap om hvordan baser og ingredienser virker i kontakt med ulike hudtyper
Profesjonell spraytan i nyansene lys – medium – mørk i “kalde” og “varme” uttrykk
Avanserte Spraytan Teknikker slik som Fitness, Body Contouring og Ombrè
Rustet til å innføre spraytan-abonnement og adminstrere ulike behandlingstyper
Få gode rutiner for din egen og kundenes sikkerhet og resultat

Utstyrspakke til en verdi av kr 4000,- inkludert

SLIK STARTER DU…

Start med å booke en samtale…

  1. Klikk på knappen under for å reservere tid med vår kursveileder – hvis du ønsker en samtale først.
  2. Vår veileder treffer deg digitalt til avtalt tid.
  3. I samtalen finner vi ut om du er en god match for kurset og du får anledning til å stille spørsmål.
  4. Dersom du ønsker å søke om plass direkte så gjør du det her

Spørsmål og svar

1. Hvordan lærer man seg spraytanteknikken over nett?

Læring av spraytanteknikken over nett kan være både effektivt og praktisk. Her er noen trinn som kan hjelpe deg med å lære spraytanteknikken online:

Dette er en pålitelige og omfattende nettutdanning. Vi gjennom nøye gjennom læringsmaterialet for å sikre at det dekker alle aspekter av spraytanteknikken, inkludert teori, praktisk bruk av utstyr slik som håndtering av spraytanpistolen, produktkunnskaper om spraytanformula og hudtyper.

Vår nettutdanning inkluderer demonstrasjonsmateriale. Dette vil gi deg visuelle referanser og hjelpe deg med å forstå hvordan teknikken utføres korrekt. Selv om opplæringen er online, må du bruke utstyret og øve på teknikken hjemmefra. Derfor får du i vårt kurs oppgaver eller en test, for å sikre at du får praktisk erfaring.

Under vår nettutdanning får du mulighet til å stille spørsmål og få svar fra instruktører eller eksperter. Benytt deg av denne muligheten for å få klarhet i eventuelle tvil du måtte ha. Husk at det å lære en praktisk ferdighet online krever selvdisiplin og dedikasjon. Praksis, tålmodighet og kontinuerlig læring er nøkkelen til å mestre spraytanteknikken over nett.

Du får sertifisering etter vellykket gjennomføring. Dette vil være med på å bygge troverdighet og tillit hos potensielle kunder.

2. Hvordan får man sertifisering?

I vår nettutdanning får du en sertifisering etter vellykket gjennomføring. Diplom får du tilgang på digitalt og kan lastes ned. Dette kan være nyttig for å bygge troverdighet og tillit hos potensielle kunder. 

 

Hold deg oppdatert: Bransjen utvikler seg stadig, så det er viktig å holde deg oppdatert ved å delta på webinarer, workshops eller videreutdanningskurs.

3. Er Spraytanhuset Norges fremste eksperter på spraytan?
Det tør vi faktisk å påstå at vi er! Spraytanhuset ble etablert i 2014, og er et selskap som er 100% norskeid. Spraytanhuset er Norges eneste spraytankjmde i Norge. I 2020 begynte vi vårt eventyr med å utvikle vårt eget merke, Nordic Tan. Vi brettet opp ermene og tok på oss tenke-hattene våre. Det ble et år fylt med fabrikksbesøk og testing av ulike ingredienser i jakten på den perfekte formulaen. Vårt første store steg tok vi i 2021, da lanserte vi vårt aller første spraytanfarge som fikk navnet Embla. Vi dykket rett tilbake i laboratoriet, og vips, vår andre spraytanfarge så dagens lys, og denne ble kalt Isrid. I dag har Spraytanhuset tre salonger og er en totalleverandør av spraytanutstyr, spraytan, selvbruning som eksporterer egne spraytanfarger til over ti land.
4. Hva er fordelene med å ta en nettutdanning i spraytan?
En nettutdanning i spraytan har flere fordeler. Først og fremst gir den deg fleksibiliteten til å lære i ditt eget tempo og på dine egne tidspunkter. Du kan tilpasse opplæringen til din travle timeplan. I tillegg gir nettutdanning deg tilgang til et bredt spekter av ressurser, inkludert videoer, demonstrasjoner og skriftlig materiale, som kan hjelpe deg med å forstå og mestre spraytanteknikken grundig. Det er også ofte rimeligere enn tradisjonelle kurs, da det reduserer kostnadene for reise og overnatting.
5. Hvor lenge har jeg tilgang?
Du har tilgang til kursportalen og ukentlig hjelp fra vårt ekspertteam i hele 12 måneder. Du kan med andre ord ta kurset i det tempoet som passer deg best.
Har du andre spørsmål?
Book en samtale med vår veileder eller send oss en mail på info@spraytanhuset.no
FØR- OG ETTERBILDER