NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 599,- / PER MÅNED

Spraytankurs

Oslo

Spraytanhuset ble etablert i 2014 av to kvinnelige gründere og er i dag Norges største – og eneste – spraytankjede. Spraytanhuset har markert seg som en tydelig merkevare og solid aktør i skjønnhetsbransjen, kjent for å rendyrke sunnere alternativer til å oppnå brunfarge. Trolig besitter Spraytanhuset den tyngste erfaringen på det norske markedet om spraytan og selvbruning. Regelmessig blir selskapet omtalt i media, senest intervjuet av MinMote og i en rekke norske magasiner slik som KK, Det Nye, Allers, Kamille og Stella, i tillegg til at Nettavisens testpanel har rullet terningkast seks på våre behandlinger.
Høsten 2020 begynte Spraytanhuset også med utviklingen av egne spraytanfarger og selvbruningsprodukter, etter å ha vært distributør for amerikanske og australske merkevarer i en årrekke. Produktene ble lansert under navnet Nordic Tan signert Spraytanhuset. gI dag selges produktene til salonger og privatkunder i Norge, og til et knippe salonger i Sverige, Danmark, Spania, Nederland, Irland, England og Island. Spraytanhuset har ambisjoner om å skape en rekke merkevarer i kategorien helse og skjønnhet, og lanserer i 2023 også solkrem.
.
Salongen på Majorstuen er lokalisert 2 minutter fra Bogstadveien. Spraytanhuset Oslo tilbyr anerkjente spraytanbehandling og skjønnhetsbehandlinger som vippeløft, brow lamination, farge og forming av bryn, farge vipper, ulike kombinasjonsbehandlinger og påsetting av gelenegler.

.

Direktenummer:
915 22 703   
E-post: 
Adresse:
Schønings Gate 6
0356 Oslo
Bergen

Spraytanhuset Bergen, kjent som Bergen Spraytan, holder til på Danmarksplass og er 2 minutter unna bybanen. Spraytanhuset i Bergen tilbyr vår anerkjente spraytanbehandling i tillegg til skjønnhetsbehandlinger som vippeløft, brow lamination, farge og forming av bryn, farge vipper, ulike kombinasjonsbehandlinger og figurforming.

.
Direktenummer:
915 22 703   
E-post: 
Adresse:
Fjøsangerveien 51
5054 Bergen

Horten

17.november åpnet dørene til vår tredje salong i Horten. Spraytanhuset Horten vil i tillegg til vår anerkjente spraytanbehandling, også tilby kjente skjønnhetsbehandlinger som vippeløft, brow lamination, farge og forming av bryn, farge vipper og ulike kombinasjonsbehandlinger.

.

Salongen holder til på kjøpesenteret Vektergården sammen med andre kjente kjeder som Espresso House og Gullfunn som nærmeste naboer. Med egen inngangsdør vil også salongen tilby behandlinger på kveld og helg. Salongen er nyoppusset med to behandlingsrom.

 

Direktenummer:
958 00 302
Epost:
Adresse:
Langgata 2
3187 Horten

Tan Artists

Lene Sørensen er daglig leder i Spraytanhuset og gjennomfører årlig 10 000 spraytanbehandlinger. I tillegg er Lene også kurset innen brow lamination og vippeløft. Lene kurser omtrent 50 salonger i vår unike spraytanteknikk vårt eneste år – i hele Skandinavia.

Mia Limmesand er daglig leder i Spraytanhuset Horten og har arbeidet i Spraytanhuset siden 2020 og ble assisterende daglig leder våren 2022. Mia er sertifisert vippe- og brynstekniker, negltekniker og holder kurs i Brow Lamination og Vippeløft, i tillegg til at hun utfører spraytanbehandlinger.

Jenny Håkenstad ble kurset hos Spraytanhuset i 2016 og har de siste årene driftet to egeneide skjønnhetssalonger. Jenny er Tan Artist, i tillegg til at hun er sertifisert vippe- og brynsteknikker og sertifisert negldesigner.

Martine Nguyen har jobbet som frisør hos Park Lane og er Tan Artist i Spraytanhuset.

Helene Svanåsbakken er Tan Artist, og kurset innen vippeløft og brynslaminering.

Kristine Steen er utdannet sykepleier og skal snart videreutdanne seg til å bli kosmetisk sykepleier. Hun utfører spraytanbehandliger, vippeløft, brynslaminering og figurforming hos oss.

Cathrine er det nyeste tilskuddet til spraytanfamilien vår og kan utføre spraytanbehandlinger og figurforming.

Oda startet i sommer og kan utføre spraytanbehandlinger og figurforming.

Celina har jobbet hos oss siden vi tok over salongen i Bergen. Celina utfører spraytanbehandlinger.

FØR- OG ETTERBILDERBOOK TIME NÅ