NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 649,- / PER MÅNED

Tilby spraytan du også

Nordic Tan Spraytan

Nordic Tan Self Tan

Bli forhandler

Spraytankurs

Nettkurs

OVER 150 SALONGER HAR VALGT SPRAYTANHUSET

Norges fremste eksperter

Spraytanhuset rendyrker spraytan og selvbruning, driver Norges største spraytansalong i Oslo og nettbutikken selvbruning.no. Vi gjennomfører over 10 000 spraytans i år, holder ca. 50 kurs årlig og leverer utstyr, spraytan og utsalgsprodukter til salonger i Norge, Sverige, Danmark og Island. Derfor tørr vi å omtale oss som Norges Fremste eksperter og Norges største leverandør av spraytan. 

Vi er her for deg – også etter kurset

For oss i Spraytanhuset er det viktig å gi deg en profesjonell, trygg og god opplæring – også i etterkant av kurset. Den viktigste grunnen til at du skal bli kurset av Spraytanhuset, er for å få en faglig sparringspartner. Det skjer stadig endringer i tillegg til at du vil kunne få spørsmål fra kunder – og da er det fint å vite at du ikke står alene. Samarbeider du med Spraytanhuset så har du en svært erfaren leverandør i ryggen. For oss er det viktig at vi har en informativ rolle overfor våre forhandlere, og oppdaterer derfor jevnlig våre salonger på trender, forskning og utvikling innen spraytanfaget.  

Terningskast 6 

Spraytan og selvbruning er alternativer som gir en ekte og naturlig brunfarge uten å skade huden. Det er også en spesielt attraktiv behandling til spesielle anledninger der man ønsker å være brun slik som i bryllup, utdrikningslag, bursdager, julebord, julaften, nyttårsaften, til fitnesskonkurranser og utdrikningslag. Vår spraytanteknikk har fått terningkast 6 av Nettavisen, har blitt omtalt i KK, Det Nye, Allers, Kamille og Stella – det er også vi som sprayer flere av deltakerne i “Skal Vi Danse”.

Norges største spraytanmiljø

Alle som gjennomfører et kurs hos oss får en rekke forhandlerfordeler. Du får tilgang på digitale kurs, webinarer sammen med andre salong-eiere, svært gode innkjøpsbetingelser på produkter og markedsmateriell slik som roll-ups, i tillegg til foto og video med før- og etterbilder. 

Norske produkter

Du kan være trygg på at du får farger av høy kvalitet som gir et naturlig resultat. Merkene og produktene vi fører inneholder 95-98 % naturlige ingredienser, er parabenfrie, er ikke testet på dyr og er veganske. Merkene har PETA-sertifisering eller inneholder økologisk sertifiserte ingredienser. Et av spraytanmerkene er også testvinner i VOUGE. 

Fra 22.04.22  gjelder en ny lov. Alle spraytanfarger i Europa vil kun være tillatt med 10% DHA. Våre formuler er justert i henhold til loven. Våre farger er krembasert som gjør at det absorberer raskt og spraytanen føles derfor ikke “klissete” på huden særlig lenge. Våre farger har ulike baser, både grønnbase, rødbase lillabase og sjokoladebase. De ulike basene motvirker og nøytraliserer ulike hudtoner. Eksempelvis rødlige/rosa undertoner slik som mange nordiske hudtyper har, vil man med en grønnbase kunne nøytralisere. 

Nordic Tan er en norsk spraytanfarge spesielt utviklet for å gi en naturlig solbrun hud – den perfekte “golden glow” til vår nordisk hudtype. Nøkkelingrediensene i Nordic Tan er trollhassel, aloe vera, nordisk vann og nordisk blåbærekstrakt – et ekstrakt som er full av antioksidanter og kjent for vitamin A, C og E. Formulaen er spesielt utviklet for å nøytralisere rødlige- og rosa undertoner i huden, og for å gi svært godt med fuktighet som sørger for et resultat som virkelig holder. 

[dica_divi_carousel show_items_desktop=”3″ transition_duration=”1500″ loop=”on” autoplay=”on” advanced_effect=”1″ _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://www.spraytan.no/wp-content/uploads/2022/08/275724034_496998375475403_1201847832636867082_n-1.webp” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://www.spraytan.no/wp-content/uploads/2022/08/received_3226569864333824_800x800_crop_center.webp” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://www.spraytan.no/wp-content/uploads/2022/08/Henning-Lys-til-Medium-1.webp” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://www.spraytan.no/wp-content/uploads/2022/08/Amanda-Lys-til-Tan-2.webp” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://www.spraytan.no/wp-content/uploads/2022/08/scaled-new.jpg” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://www.spraytan.no/wp-content/uploads/2022/08/download.jpg” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][/dica_divi_carousel]

FORDELER SOM FORHANDLER

Vi fungerer som en faglig støttespiller og sparringspartner for våre forhandlere. Vi vil bistå når du har behov for det, enten det gjelder spørsmål fra dine kunder eller du står i en situasjon der du er usikker på noe. 

✔  En faglig sparringspartner som holder til i Norge

✔  Kortreiste produkter

✔  Invitasjon til faglige webinarer

✔  Markedsportal med foto og video (før- og etterbilder)

✔  Tilgang på eksklusive salg og tilbud via e-post/SMS

✔  Når vi handler fra Australia og USA dekker vi den høye internasjonale shippingen og tollen

✔  Gunstige innkjøpsbetingelser på utsalgsprodukter som sikrer marginer

✔  Vi produserer opp viktig informasjon på norsk i henhold til reglene for salg av kosmetikk i Norge

✔  Du blir en del av Norges største spraytanmiljø og får tilgang til et oppdatert faghefte og et digitalt kurs

✔  Vi har stordriftsfordeler som betyr at du får gode innkjøpsbetingelser bl.a på markedsmateriell og bookingsystem

 

Jeg googlet litt og fant ut at jeg ville gå «all in» og kurse meg hos de aller beste i landet. Dessuten likte jeg konseptet, produktene og forhandlerpakken Spraytanhuset kunne levere svært godt. Det var også viktig at produktene var etisk riktig produsert og ikke minst både økologiske og allergivennlige for kundene. Vi hadde et krav om at produsentene ikke tester på dyr.

May Linn Bjørklund, Oasen spraytan og velvære

Den eg synst framstår som mest seriøst med god kvalitet på produkta og den mest naturlege fargen, er Spraytanhuset. Det eg synest er så unikt med spraytanhuset er at dei ser meg. Sjølv då eg var ein liten heimesalong. Det har betydd ekstremt mykje for meg. Utruleg viktig å bli verdsatt slik eg føler eg er blitt. Det er kvalitet heile vegen. Skal eg drive med spraytan, skal det være kvalitet i produkta. Ein sprayar tross alt heile kroppen. Huden er vårt største organ. Det er utruleg viktig at det er sunt for huden

Jeanette, Lux House

FØR- OG ETTERBILDER