NORGES STØRSTE SPRAYTANKJEDE I OSLO, BERGEN OG HORTEN

TA MED VENNEGJENGEN – 20% RABATT FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 4

SOLBRUN HELE ÅRET MED SPRAYTANABONNEMENT – KUN 649,- / PER MÅNED

Topp 10 Spørsmål

Hva er spraytan?

Spraytan er en behandling der du blir sprayet brun av en profesjonell Tan Artist, og behandlingen tar ca. 20 minutter. Du sprayes enten i vår engangstruse eller eget undertøy. Vi i Spraytanhuset har både norske og australske spraytanfarger, og fargen tilpasses ditt ønske for resultat. Fargene våre er nøytrale i forhold til lukt eller har en frisk og god duft. Resultatet fra spraytanbehandling varer vanligvis i ca. en uke. Før du gjennomfører en spraytanbehandling er det viktig å skrubbe huden godt og være fri for deodorant, parfyme og fuktighetskrem på huden – dette får du også mer informasjon om i bookingbekreftelsen din. Dersom du skal booke din første spraytan, kan du bestille en Førstegangsspraytan til kun kr 299 (ord.pris er 549), (link to the section about Førstegangsspraytan)

Hvor raskt virker spraytan?

Alle våre farger er hurtigvirkende og virker fra 1-8 timer. Etter 2 timer får du naturlig og lys brunfarge, og venter du i opptil 8 timer får du en mørk, dyp brunfarge. Dette finner du og behandleren ut av sammen hos oss og da vil du også få tips til når du bør skylde av fargen ut i fra resultatet du ønsker deg. Antall lag vi påfører avgjør også hvor mørk brunfargen blir, så dersom du vet at du ønsker en mørk brunfarge bør du bestille en Deluxe behandling (link to the section about Deluxe behandling)

Hva er en Førstegangsspraytan?

Førstegangsspraytan er et tilbud vi gir til nye kunder første gang de besøker oss – og det er akkurat samme behandling som en ordinær spraytanbehandling som inkluderer spraytan på hele kroppen og i ansikt. Dersom du ikke har vært hos oss tidligere, så kan du booke Førstegangsspraytan.

Hva er en Spraytanbehandling Deluxe?

Det er en behandling, lik en ordinær spraytanbehandling, som inkluderer spraytan på hele kroppen og i ansikt. Forskjellen ligger i antall lag vi påfører. Velger du Deluxe, så kan du få så mange lag du ønsker. Dersom du er en av dem som gjerne vil se sydenbrun ut når du først skal ta en spraytan, så anbefaler vi denne behandlingen. Det kan også være at du liker å ha ekstra brunfarge på legger og ben, og da vil man gjerne kanskje ha opptil 3-4 lag. En ordinær beha

Når er fargen på sitt fineste?

Det er egentlig en preferansesak når man synes at tanen er finest – men vi pleier å anbefale deg som tar spraytan fordi du skal på noe å ta spraytan 1-2 dager før arrangementet. For bruder anbefaler vi 2-3 dager. Årsaken til at vi anbefaler at man kommer 2-3 dager i forkant av bryllupet er fordi man skal bruke hvit kjole og bør få skylt av “bronzinglaget” godt før selve bryllupsdagen.

Jeg skal gifte meg. Hva bør jeg tenke på?

Vi anbefaler at man kommer 2-3 dager i forkant av bryllupet for spraytanbehandling slik at man får skylt av “bronzinglaget” godt før selve bryllupsdagen. Dette er for å være så sikker som mulig på at eventuelle “rester” fra bronzinglaget ikke smitter av på den hvite kjolen. Vi anbefaler også bruder å booke «brudepakken» (link to the section about Prøvetime før bryllup)

Smitter spraytan av på klær?

Spraytanens øverste lag heter “bronzinglaget” og det gjør at huden føles noe klissete ca. 30 minutter etter behandlingen. Huden vil deretter føles normal igjen etter kort tid, men dette øverste laget kan smitte av på klær og sengetøy frem til du tar din første dusj. I utgangspunktet så smitter ikke spraytan av på klær etter du har tatt din først dusj, men det er faktorer som kan påvirke til at dette allikevel kan skje, eksempelvis svette og varm temperatur. Vi kan derfor ikke garantere at spraytan ikke vil smitte av – men vi sprayer blant annet mange bruder hvert eneste år og har ikke fått en eneste tilbakemelding på at spraytan har smittet av på hvit kjolekant. 

Jeg skal på ferie. Hvordan påvirker det spraytanen?

Vi anbefaler alle som skal på ferie til et varmt sted, der de gjerne skal bade enten i basseng eller havet, å benytte vår spraytanforlengende krem daglig for å sikre at fargen sitter best mulig. Kremen bidrar til å sikre at fargen holder seg hydrert, da bading og soling kan virke uttørkende på huden. Kremen gir godt med fuktighet, og er uten olje, parabener og alkohol. Bruker du en oljebasert krem vil fargen kunne legge seg ujevnt på huden. Vår spraytanforlengende krem vil sikre at fargen sitter godt på huden mulig og at resultatet holder lenger.

Voksing og barbering før spraytan?

Hvis du skal vokse huden i forkant bør dette gjøres minst 48 timer før for at porene skal rekke å lukke seg og barbering bør gjøres minst 24 timer i forkant.

Hvordan fungerer et spraytan-abonnement?

Vi har spraytanabonnement både med og uten bindingstid. Dersom du ønsker å ta mye spraytan en måned kan du betale kun

Har du flere spørsmål?

FØR- OG ETTERBILDER